
Cihazlar ve Aksesuarlar
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
chili biberi (isteğe bağlı) çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş½ - 1
-
kemiksiz, derili ördek göğsü (toplam yakl. 750 g) (bk. çeşitleme)3 adet
-
Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneri)2 - 3 yk
-
taze zencefil soyulmuş, dilimlenmiş (2-3 mm)15 g
-
diş sarımsak2
-
chili biberi (isteğe bağlı) çekirdekleri çıkartılmış, parçalara bölünmüş½ - 1
-
Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneriler)2 - 3 yk
-
tuz2 tutam
-
su1200 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
soya sosu80 g
-
uzun taneli pirinç200 g
-
pak choi parçalara bölünmüş200 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış (2 cm)100 g
-
susam yağı2 tk
-
mantar dilimlemmiş (1 cm)250 g
-
bal3 - 4 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
600 kcal /
2512 kJ
Protein
42 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
60 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sütlü Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
30 dk
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6sa 30 dk
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Spagetti Carbonara
40 dk