Braised Rice Wine Fish
TM6 TM5

Braised Rice Wine Fish

4.2 ( 6 değerlendirme )

Malzemeler

  • 25 g cooking oil
  • 15 g fresh ginger cut in slices
  • 5 black peppercorns
  • 3 sprigs spring onions cut in 4 cm length
  • 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 50 g glutinous rice wine (huangjiu)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
457 kcal / 1912 kJ
Protein
38 g
Yağ
28 g
Karbonhidrat
5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
8 g
Sodyum
245 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler