Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 245 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Siew Mai
5h
Stir Fried Whole Fish
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40 Min