![Braised Rice Wine Fish Braised Rice Wine Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22dd03bd2b6b1c517b2486559e315dec/Derivates/030d67af208b69c742dc20f20636935ed64ab69c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 245 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min