Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 245 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir Fried Whole Fish
20 min.
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Tomato-egg soup
20 min.