Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1261 kJ / 301 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 124 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chai Buey
1h 45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3ωρ. 10 λεπτ.
Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45min