Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1261 kJ / 301 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 124 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir fried broccoli with carrot
15min
Macaroni ABC Soup
55min
Curry chicken
1h
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40 min