![Fettuccine with Arugula and Ricotta Fettuccine with Arugula and Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/71911F7A-756B-4F1D-A236-6AD8B534DB74.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
veya 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin Chili
50min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Risotto with Broccolini
35min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1j
Mushroom Fettuccini
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Smoky Black Bean Soup
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Marinara Sauce
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min