Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola ai frutti di mare
40min
Fregola con le seppie
40min
Papassini sardi
8h 45min
Favata sarda
1 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Agnello al curry indiano
1 Std. 30 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Malloreddus alla campidanese
3h