Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Mousse di baccalà
45 min
Fregola con le seppie
40min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Panada sarda
2h 55min
Zuppa di carciofi
35min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9h
Favata sarda
1h
Pardulas
8h 40min
Caponata alla catanese
1h