Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
-
790
g di acqua
veya 790 g di brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto pere e Gorgonzola
40 menit
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 menit
Risotto alle more
40 menit
Risotto mele e radicchio rosso
40 menit
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto fragole e pesto di rose
40 menit
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto carote e bacon
40 menit
Risotto pere e Taleggio
40 menit
Risotto melone e speck
40 menit