Risotto mango e Parmigiano reggiano
TM5 TM6

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.0 (20 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 790 g di acqua
    veya 790 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano in scaglie q.b.

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2213 kJ / 529 kcal
Protein
15.9 g
Karbonhidrat
69.5 g
Yağ
20.5 g
Doymuş Yağ
39.8 g
Lif
1.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler