Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
-
790
g di acqua
veya 790 g di brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Salmone in crosta con risotto al limone
1 godz. 10 min
Risotto fragole e cioccolato
30 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min