Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 28 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 873 mg
Protein 22 g
Kalori 1611 kJ / 385 kcal
Yağ 15 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 40 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...