Cihazlar ve Aksesuarlar
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
873 mg
Protein
22 g
Kalori
1611 kJ /
385 kcal
Yağ
15 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Alternative Risottos
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 dk
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2sa 45 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Turkey Chili
45 dk
Curry Chicken Coleslaw
10 dk
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 dk
Turkey Bolognese Sauce
50 dk
Butternut Squash Ravioli Soup
35 dk