Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 18 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 min
Lemon Caper Asparagus
25 dk
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1sa
Maple and Mustard Salmon
20min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min