Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 menit
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Beef Stroganoff
40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min