Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 873 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paella
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Turkey Chili
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min