Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 (24 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt, to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon, cut in wedges
  • cracked black pepper, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1611 kJ / 385 kcal
Protein
22 g
Karbonhidrat
40 g
Yağ
15 g
Doymuş Yağ
6 g
Lif
3 g
Sodyum
873 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler