Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Zitronensaft
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
- 50 g Rosinen
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt, je nach Größe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 912 kJ / 217 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Auberginen-Chili
25min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 Min
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Blumenkohl-Curry
30 Min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Rote-Linsen-Gratin
1 godz. 20 min