Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Zitronensaft
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
- 50 g Rosinen
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt, je nach Größe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 912 kJ / 217 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Würziger Gemüsetopf
35min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Linsen-Auflauf
1h 20min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Auberginen-Chili
25min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Blumenkohl-Curry
30min