Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre doux
- 100 g de pineau des Charentes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, de bouchot
- 100 g de crème fraîche
- 3 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à l'escabèche
24 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1u.
Mouclade charentaise
40min
Moules à la basquaise
55min
Moules à l'espagnole
50min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules sauce Alfredo
45min