Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Cotriade
1h
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Calamar à la piperade
35min
Mouclade
1h
Féroce d'avocat
30 min
Brandade de morue
24h 35min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Piquillos à la morue
1h 30min
La cuisson des langoustines
40 min
Acras de morue
13h