Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 - 20 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin
- 1 zeste de citron jaune non traité
- ½ c. à café de fleur de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (réserver les têtes)
- 200 g de fèves surgelées
- 250 g de petits pois frais, ou surgelés
- 250 g de courgettes, coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de petites pâtes sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe au pistou
40min
Minestrone
45 Min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe au pistou
1h 25min
Soupe corse
13h 15min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 Min
Soupe rustique
12hod.
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Potage Saint-Germain
45 Min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min