Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Velouté de champignons
20min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de chou-fleur
40min
Potage Saint-Germain
45 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Potage au poireau
30min