Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de courgette au bleu
25 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de petits pois
40 min
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Soupe asperge citron
55 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Velouté de topinambour
45 min