![Velouté de pleurote au jambon cru Velouté de pleurote au jambon cru](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3AA567DD-DAEA-46B3-AA57-206F54643698/Derivates/2745b488-da07-45e0-b46e-5d49fd9e29a5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté de topinambour
45 min
Crème de chou-fleur
40 min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Değerlendirme yok
Bouillon d'oignon
55 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Crème de champignons
20min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min