Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 gambas crues (400 g env.)
- 700 g de tomates, détaillées en dés
- ½ concombre, épépiné
- 1 poivron rouge
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de basilic frais, et 6 feuilles pour la finition
- 140 g de pain campagne, la mie seulement
- 250 g de bouillon de volaille froid
- 30 g de vinaigre de Xérès
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 65 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Sabayon au vouvray
15min
Gaspacho
12 Std.
Vichyssoise au haddock
45 Min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min