Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 gambas crues (400 g env.)
- 700 g de tomates, détaillées en dés
- ½ concombre, épépiné
- 1 poivron rouge
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de basilic frais, et 6 feuilles pour la finition
- 140 g de pain campagne, la mie seulement
- 250 g de bouillon de volaille froid
- 30 g de vinaigre de Xérès
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 65 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Ceviche de poisson
30 min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Gaspacho
2 godz. 25 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min