Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsvoressen
1h 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Bernerplatte
1h 15min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Thunfischmousse
10 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Basler Mehlsuppe
1h 10 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min