Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Stroganoff
45min