Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroganoff
45 dk
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Züri-Gschnätzlets
50 dk
Udon-Nudeln mit Gemüse
40min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Boeuf Bourguignon
2h
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1sa
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 dk
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1h 55 min