Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroganoff
45 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Panang-Curry
45 min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Apfel-Pulled-Pork
8h 20min
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Coq au vin
2h