Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Panang-Curry
45 min
Coq au vin
2h
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Stroganoff
45 min