Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 8 Wacholderbeeren
- 1000 g Sauerkraut, roh
- 600 g Rippli, geräuchert
- 1 Stück Kochspeck, geräuchert (ca. 300 g)
- 1500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Dörrbohnen, über Nacht in kaltem Wasser eingeweicht
- 1 Berner Zungenwurst (ca. 300 g)
- 1 Wädli (ca. 400 g), gekocht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsvoressen
1h 50min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Kartoffelstock nature
55 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Riz Casimir
45min