Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
- 600 g Rindsgulasch
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Sauerrahm
- 100 g Tomatenpurée
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 10.4 g
Alternatif tarifler
Kürbissuppe
35min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Peperonisauce
1h 10min
Spaghetti Bolognese
40min
Gulaschsuppe
1h 5min
Chili con carne
40min
Lammragout
1h 45 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min