Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
- 600 g Rindsgulasch
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Sauerrahm
- 100 g Tomatenpurée
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 10.4 g
Alternatif tarifler
Chili con carne
40min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Coq au vin
2 Std.
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Spaghetti Bolognese
40min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min