Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
- 600 g Rindsgulasch
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Sauerrahm
- 100 g Tomatenpurée
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 10.4 g
Alternatif tarifler
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Coq au vin
2 Std.
Gulaschsuppe
1h 5min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min