Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten
-
1
roter Chili, alle Sorten, pikant, klein, entkernt
veya 1 Prise Chili, gemahlen, pikant, klein, entkernt - 20 g Olivenöl, nativ
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- ½ Salz
- 700 g Wasser
- 1 l Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne Rigate, von bester Qualität
- 300 g Brokkoliröschen, in Hälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Auflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Riz Casimir (8 Portionen)
1 Std.
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Cannelloni an Gemüsesauce
1 Std.
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Pasta-Lauch-Topf
30 min
Penne mit Thon
35 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min