Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 coxas de pato c/ pele e c/ osso (900 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 1 ½ c. chá de sal
- 4 pés de estragão
- 6 nabos pequenos, cortados em pedaços (350 g aprox.)
- 12 rabanetes (200 g aprox.)
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 10 g amido de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3263 kJ / 781 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 73 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Coelho à diplomata
50min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6 godz. 25 min
Douradas ao vapor
40min
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Dourada com legumes em papelote
40min
Robalo a vapor com molho de lima
35 Min
Polvo com creme de curgete
1 godz. 5 min
Caldo de peixe - TM5
25 min
Crepes com queijo e molho de morango
1h
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1 godz. 5 min