Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

4.8 397 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    120 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Oliven, grün, entsteint
    150 g
  • Paniermehl
    50 g
  • Tomaten in Scheiben
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Fischwürzen
    ½ TL
  • Fischfilets (600-700 g), z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch
    4
  • Zitronensaft
    1 - 2 EL
  • Pfeffer zum Fischwürzen
  • frische Thymianblättchen
    6

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 42 g
Kalori 2113 kJ / 505 kcal
Yağ 31 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...