Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Paniermehl
- 500 g Tomaten, in Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Fischwürzen
- 4 Fischfilets (600-700 g), z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Pfeffer zum Fischwürzen
- 6 frische Thymianblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1u.
Lachs-Cannelloni
50min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1u.
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1u.
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Fischfilet im Basilikumteig
1u.
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Zandergulasch
45min