Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp cloves
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated, chopped
- 450 g tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)
- 60 g cooking oil
- 600 g lamb shoulder, cut in cubes (5 cm)
- 100 g tomato purée
- 200 g hot water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, juice only
-
300
g baby okra, frozen
veya 300 g ladies' fingers, stems trimmed off
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1986 kJ / 474 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 784 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Chicken Rendang
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min
Ghee Rice
1h 15min
Tom Yum Goong
30 Min
Whole fish curry
45min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Indian Pilaf Rice
1h
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h