Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Değerlendirme yok
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Crab briks
35 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Persian Chicken and Rice
1 Std. 35 Min