Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Clams marinières
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Puttanesca Penne
50 Min