Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Stir Fried French Beans
15min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 Min
IDB2024
Değerlendirme yok
Crispy Saffron Chicken and Rice
2j 5 menit
Kimchi Butter
1h 10 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Middle Eastern eggs
45 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1j 25 menit
Moroccan harira and chicken soup
1j
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Beef Wellington (Ben)
10h 10 min