Cihazlar ve Aksesuarlar
Spicy sea bass (samke harra)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24.4 g
Kalori
887 kJ /
212 kcal
Yağ
5.7 g
Karbonhidrat
5.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salmon kabsa
40 dk
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5sa 15 dk
Tom kha prawns
25 dk
Crab Tortelloni, Red Mullet
5sa
Spiced lamb flatbread
1sa 50 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Shrimp stuffed bell peppers
1sa 25 dk
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1sa 20 dk
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1sa
Sicilian Salad
30 dk
Bamia (okra and meat stew)
55 dk
Okra and meat stew (bamia)
1sa