Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g beef tenderloin, cut in thin slices
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp fennel seeds
- 50 g cooking oil
- 2 garlic cloves, cut in thin slices
- 150 g yellow onion, cut in thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 345 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Chicken Rendang
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min