Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g beef tenderloin, cut in thin slices
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp fennel seeds
- 50 g cooking oil
- 2 garlic cloves, cut in thin slices
- 150 g yellow onion, cut in thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 345 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min