Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Çilekli Fesleğenli Dondurma
10min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min