Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cennet Çorbası
40 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Naneli Votkalı Limonata
10min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min