Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Zencefilli Limonata
10 min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 godz. 5 min
Gazpacho
10 min
Tarhana (taze sebzeli)
35 min
Naneli Bezelye Çorbası
35 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min