Cihazlar ve Aksesuarlar
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Hazırlık 25 dk
Toplam 13sa
12 portions
Malzemeler
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
166.3 mg
Protein
7.7 g
Kalori
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Yağ
26.9 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
39.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chef favourites
57 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Traditional hommus
25sa 5 dk
Orange and almond cake
2sa 20 dk
Harissa yoghurt dressing
5 dk
Green Goddess Salad
10 dk
Gluten free madeleines
4sa 25 dk
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1sa 30 dk
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 dk
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Asparagus and saffron risotto
35 dk
Eastern European Brunch
1sa 30 dk
Za'atar mix substitute
5 dk
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 dk