Cihazlar ve Aksesuarlar
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Hazırlık 25 dk
Toplam 13sa
12 portions
Malzemeler
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
166.3 mg
Protein
7.7 g
Kalori
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Yağ
26.9 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
39.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chef favourites
57 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Değerlendirme yok
Honeycomb
Değerlendirme yok
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 dk
Basil pesto
10 dk
Candied Almond
10 dk
Salted caramel ice cream
14sa
Pisco Sour
10 dk
Tempura vegetables
30 dk
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 dk
Apple frangipane tart
1sa 20 dk
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1sa 35 dk