Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 77.4 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 67 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plum and cherry paste
5h 15min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Sauce
10min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55 min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35 min
Lemon and thyme oil
25 min