Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 77.4 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 67 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Custard
10min
Runny custard
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Pickled watermelon rind
1 Std. 30 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Crème caramels
7h 45min
Custard (TM6)
15min