Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 77.4 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 67 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Lemon curd (TM6)
15min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Shortcrust pastry
5min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Tomato Kasoundi
2 Std.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Sour cream pastry
25min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Quick beetroot relish
40min
Béchamel sauce (TM6 )
15min