Oranges in caramel syrup with ginger wafers

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 portions

Malzemeler

Oranges in caramel syrup
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • hot water (see Tips)
    250 g
  • oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
    6
  • white vinegar
    50 g
Ginger wafers
  • stem ginger in syrup (see Tips)
    30 g
  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • caster sugar
    55 g
  • plain flour
    45 g
  • egg white
    1
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 67 mg
Protein 4.1 g
Kalori 2183.1 kJ / 519.8 kcal
Yağ 22.3 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 14.4 g
Karbonhidrat 77.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...