Vegan Turkish delight cheesecake
TM6 TM5

Vegan Turkish delight cheesecake

4.4 ( 14 değerlendirme )

Malzemeler

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • filtered water for soaking
  • 1 tsp salt

Base

  • coconut oil for greasing
  • 60 g pecans
  • 1 tsp filtered water
  • 1 tsp rose water
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 4 pitted dates
  • 1 tbsp raw cacao powder
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 40 g shredded coconut

Filling

  • 80 g lemon juice
  • 150 g coconut cream
  • 100 g pure maple syrup
  • 1 tsp beetroot powder (see Tips)
  • 1 tsp agar agar powder
  • 2 - 4 tsp rose water to taste

Raspberry rose jelly

  • 60 g lemon juice
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 3 - 4 tsp rose water to taste
  • 20 g pure maple syrup
  • 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
182.9 kcal / 768 kJ
Protein
3.2 g
Yağ
13.2 g
Karbonhidrat
11.8 g
Lif
3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler