Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa
660 g

Malzemeler

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Besin Değeri şuna göre 660 g

Kalori 1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Protein 44.6 g
Yağ 115.6 g
Karbonhidrat 109.5 g
Lif 20.7 g
Doymuş Yağ 19.8 g
Sodyum 2740.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...