![Fermented beetroot dip Fermented beetroot dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76d38d92-1a91-478c-a28f-98bf2c7f010b/Derivates/333f5e50-5cf7-4653-9bc6-92ffdaf17f3c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 660 g
- Kalori
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 109.5 g
- Yağ
- 115.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 20.7 g
- Sodyum
- 2740.9 mg
Alternatif tarifler
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3h 30min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Roasted carrot dip
1 Std.
Basic vegetable stock
1 Std.
Wholegrain scones
30min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Rye bread rolls
12h
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Traditional hommus
25h 5min
Peanut butter banana ice cream
10min
Hommus
15 dk