Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Besin Değeri
şuna göre 660 g
Kalori
6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Protein
44.6 g
Karbonhidrat
109.5 g
Yağ
115.6 g
Doymuş Yağ
19.8 g
Lif
20.7 g
Sodyum
2740.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler