Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Piccole pastiere
2h
Ravioli lucani
1h
Pastiera
15u.
Cavatelli
1h 30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.