Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1230 g Wasser
- 200 g Langkornreis
- 60 g Rosinen
- 2 TL Salz
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 185 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
-
4
Prisen Piment d'Espelette
veya 4 Prisen Cayenne-Pfeffer - 40 g Zitronensaft
- 240 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm), Blättchen abgezupft und beiseite gelegt
- 180 g Äpfel, säuerlich (z.B. Elstar), geviertelt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Tomaten, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2008 kJ / 479 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e Fagioli
35min
Reissalat mit Paprikadressing
30 dk
Bulgursalat
45 dk
Sauce alla Puttanesca
25min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Ratatouille-Salat
1h
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 dk
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 Std. 20 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1h
Pasta alla Putanesca
45 dk