Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Garnelen-Chili
40min
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2j 30 menit
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Edelfischragout
35min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min