Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 190 g Roggenkörner
- 190 g Weizenkörner
- 130 g Zuckerrübensirup
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Würfel Hefe (60 g)
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 70 g Leinsamen
- 70 g Sesam
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Haselnüsse, ganz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot mit Nüssen
3 Std. 15 Min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Sportler-Brot
3h 50min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Vollkornklotz
3h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min