Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Getreidekörner (Sechskornmischung)
- 250 g Kefir
- 250 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Salz
- 120 g Zuckerrübensirup
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 60 g Sesam
- Butter zum Einfetten
- Dinkelflocken zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3h
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Sportler-Brot
3h 50 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min