Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Getreidekörner (Sechskornmischung)
- 250 g Kefir
- 250 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Salz
- 120 g Zuckerrübensirup
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 60 g Sesam
- Butter zum Einfetten
- Dinkelflocken zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Körnerbrot
1h 40 min
Schwarzbrot
3h
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Möhren-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Skandinavisches Roggenbrot
27 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Vollwertbrot
2 godz. 20 min
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min