Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Grümmelkandis
- 2 Lorbeerblätter, in groben Stücken
- 6 Wacholderbeeren
- 5 Pimentkörner
- 2 Gewürznelken
- 12 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Salz
- 350 g Äpfel, geschält, entkernt, geviertelt
- 950 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser, kochend heiß
- 50 g Rotweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1550 kJ / 368 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelklöße
25 Std.
Senf, mittelscharf
25 dk
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 Std. 10 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50 Min
Möhrengrün-Pesto
10 Min
Rotkohlsalat
2h 20 min.
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 dk
Aprikosensenf
1sa
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Gurken-Relish
1 godz. 30 min