Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Grümmelkandis
- 2 Lorbeerblätter, in groben Stücken
- 6 Wacholderbeeren
- 5 Pimentkörner
- 2 Gewürznelken
- 12 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Salz
- 350 g Äpfel, geschält, entkernt, geviertelt
- 950 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser, kochend heiß
- 50 g Rotweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1550 kJ / 368 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Apfelrotkohl
1h 10 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Glühwein-Sirup
8h 45 min.
Möhrengrün-Pesto
10min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Sellerie-Salz
35 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Eingelegte Honiggurken
10 godz. 15 min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 min
Brühpulver
4 godz. 20 min
Kartoffelklöße
25 Std.