Martin sec al Barolo

Martin sec al Barolo

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Cottura delle pere
  • 6 pere Martin Sec
  • 250 g di vino rosso Barolo
  • 150 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
Mousse alla cannella
  • 120 g di zucchero
  • 4 tuorli
  • 10 g di cannella in polvere
  • 200 g di latte intero
  • 2 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 4.3 g
Kalori 1736 kJ / 415 kcal
Yağ 16.9 g
Lif 3.9 g
Karbonhidrat 61.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...