Uyumlu sürümler
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 49.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20min
Crema di patate con polpo
1h
Merluzzo in salsa aioli
1h
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Gazpacho
15 Min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min