Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 carciofi puliti e a fettine sottili (possibilmente di Albenga)
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
- 900 g di acqua
- 300 g di farina di ceci
- 1 cipollotto a metà
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 10.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk
Torta di riso salata
2h 10 min
Torta pasqualina
2h 5min
Panissa
45 dk
Cappon magro
4h 30 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Pandolce genovese
1sa 30 dk
Buridda alla ligure
55 dk
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Brandacujun
45 dk
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 dk