Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Karbonhidrat
- 3.82 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 0.99 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème caramel cocco e banana
5h
Bavarese al frutto della passione
3sa
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1h 10 min
Crema di funghi
20 min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1j
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1j
Crema di asparagi
50 menit
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min