Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Karbonhidrat
- 3.82 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 0.99 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Vellutata di funghi
50min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 Std. 35 Min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Salsa satay
20min
Vellutata di castagne con porcini
50min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min
Crema all'aglio
50min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.