Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di pere tipo Abate, sbucciate, senza torsolo e a fette
- 2 limoni, il succo
- 1 bustina di zafferano, preferibilmente in pistilli
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 0.15 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di mirtilli
55min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Composta di prugne
45 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di cachi
55min
Confettura di uva
50 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min