Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sarde in saor
25h
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Composta di pomodori e capperi
1h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi de' susini
1h
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Agliata verde
15min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Risotto bianco con porri e mela
30min