Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
veya 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
veya 300 g di pasta sfoglia pronta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 71 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa del nord
1hod. 10min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Vellutata di porri
40 Min
Gazpacho
15 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1hod. 10min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Salsa bolzanina
15 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min