Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
veya 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
veya 300 g di pasta sfoglia pronta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 71 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1j
Leek and tattie soup
40 min
Vellutata di porri
40 min
Zuppa di cipolle
1j
Zabaione
15min
Zuppa di pane nero
30 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Cappon magro
4j 30 menit
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1j
Brandada di baccalà alla portoghese
1j 30 menit
Pere al vino rosso
3h 20 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 menit