Cihazlar ve Aksesuarlar
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
744.6 mg
Protein
4.6 g
Kalori
501 kJ /
119.7 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
10.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese New Year
11 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mapo tofu
15 dk
Stir-Fried Vegetables
15 dk
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 dk
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Mushroom Stir-Fry
55 dk
Tomato-egg soup
20 dk
Chicken Porridge With Century Egg
30 dk
Yasai Yaki
25 dk
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 dk
Stir fried broccoli with carrot
15 dk