Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
- 2 whole fish, gutted, cleaned, e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
- 1 tsp salt
- 2 ½ oz ginger, peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
- 6 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- 1 tbsp black bean chili sauce
- 2 tsp rice wine
- 2 tsp sesame oil
- 20 oz water
- fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Chinese chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir-Fried Vegetables
15 min.
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Curry Chicken
1 Std.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Curry Fish
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 min.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min