Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de maicena (isteğe bağlı)
- 200 g de cerveza
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de dados de beicon
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 826 kJ / 198 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Judías verdes con tomate
45 min
Borrajas con gambas
40 min
Patatas a la riojana
40 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Cardo con carabineros
1h
Calamares en su tinta
1h 5min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min