Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 600 g su
- 2 tk tuz
- 20 g zeytinyağı, sunum için ekstra zeytinyağı
- 50 g krema, en az %30 yağ içeren
- baharat (hepsi), sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 718.9 kJ / 171.8 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 19.9 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1246.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Çilekli Fesleğenli Dondurma
10 Min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Cennet Çorbası
40 Min