Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 80 g sucuk, derisiz, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 400 g doğranmış domates, konserve
- 6 derisiz tavuk baget derisiz, (yakl. 700 gr)
- 1 yk kuru kekik
- 1 - 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, toz, damak tadına göre
- 480 g nohut, konserve, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş biber
25min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Kremalı Viski Likörü
15min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12h 10min
İmam Bayıldı
1h