Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 80 g sucuk, derisiz, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 400 g doğranmış domates, konserve
- 6 derisiz tavuk baget derisiz, (yakl. 700 gr)
- 1 yk kuru kekik
- 1 - 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, toz, damak tadına göre
- 480 g nohut, konserve, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Etli Türlü
1h 20 min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Kabak Lazanya
45min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h