Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 132.8 g
- Doymuş Yağ
- 44.7 g
- Lif
- 36.4 g
- Sodyum
- 113.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şeftalili Soğuk Çay
2h 25 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Baharatlı Erikli Limonata
10 Min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1u.
Elmalı Çörek
2h 20 min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
Değerlendirme yok
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 dk
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Kakaolu Taze Makarna
1u.
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3h 25min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 Min