Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 132.8 g
- Doymuş Yağ
- 44.7 g
- Lif
- 36.4 g
- Sodyum
- 113.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kakaolu Muffin
35min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 min
Kayısı Topu
20 min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Pratik Peynirli Sufle
45 Min
Çikolatalı Kurabiyeler
30 min
Muzlu Vişneli Dondurma
10min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2 Std. 50 Min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1 Std. 20 Min
Bardak Tatlısı
8h 15min