Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 132.8 g
- Doymuş Yağ
- 44.7 g
- Lif
- 36.4 g
- Sodyum
- 113.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min
Mutabbal
10 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20min
Muzlu Vişneli Dondurma
10 min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Tahinli Cevizli Kek
55min
Kayısı Topu
20 min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50min
Dereotlu Poğaça
45min
Yoğurtlu Havuç
50min