Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Mascarpone
- 700 g Wasser
-
1 ¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Rote Bete, vorgegart, vakuumiert, in kleinen Würfeln
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2520 kJ / 602 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Grünkohlrisotto
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Fenchel-Risotto
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min