Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.7 g
Alternatif tarifler
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Kabeljau in Senfsauce
40 λεπτ.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 λεπτ.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Ravanello Tonnato
20min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min