Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.7 g
Alternatif tarifler
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min